mandag den 6. marts 2017

Strikke TIPS - strik med Magic Loop


Dette er et tip til dig som ikke er fan af at strikke med strømpepinde.

Hvis du har det som mig, og synes det kan være svært at styre at strikke på strømpepinde og er bange for at tabe maskerne fra pindende mens du strikker, så strik med Magic Loop.

Magic Loop vil sige at du strikker dit strikketøj på en rundpind der er mindst 80 cm lang eller længere istedet for strømpepinde. Når man lige har brugt 5 minutter på at sætte sig ind i hvordan man gør, så er det hurtigt at gøre bagefter.

Efter jeg lærte dette, strikker jeg alt på denne måde istedet for at bruge strømpepinde. For mig er det helt sikkert nemmere, og jeg synes også resultatet bliver pænere. Jeg strikker både strømper, ærmer, julekugler, bamser, dukker og alt andet, jeg ville have brugt strømpepinde til før.

Hvis man strikker med Magic Loop gør det at man ikke behøver at købe strømpepinde, men man bruger bare de rundpinde man har i forvejen. Hvis du ikke har nogle af delene, så kan du nøjes med at købe rundpinde, som du også kan bruge til alt andet, du skal strikke. Køb evt. nogle hvor du kan skifte pindstørrelse på de forskellige størrelse wire. Dette gør, at du igen sparer, fordi du ikke behøver at købe flere størrelser, men kan sammensætte det, så det passer til det du skal strikke.

Se følgende video hvor de viser, hvordan du skal gøre:

Magic Loop - kun video uden tale

Magic Loop - film hvor der forklares

Ingen kommentarer:

Send en kommentar