mandag den 11. juli 2016

Ansigtsolie til normal og tør hud

Denne olie blandling er fantstisk til at tilføje huden extra fugt.


Bland:
4 spsk. Tidselolie
8 spsk. Avocadoolie eller E-vitamin olie
2 spsk.  Abrikosolie
evt. et par dråber lavendelolie

Avocadoolie er med til at give en masse fugt, da den har et højt indhold af A- og E-vitamin. Dette gør at den bliver brugt meget i den kosmetiske verden til cremer. Den er god som basisolie som kan blandes med andre olier. Den sørger for at holde huden stærk og styrker vævet
Bland det hele sammen og kom det i en krukke eller flaske.

Abrikosolie indeholder både A- og E vitamin som optages hurtigt i huden, uden at huden efterlades fedtet. Den er god til at genopbygge huden, og det er derfor den også bliver brugt meget i den kosmetiske verden.

Lavendelolie er en æterisk olie og er derfor meget sparsom til brug. Den har gode egenskaber som at berolige og afstresse huden, samt den har en dejlig duft. Den er også med til at modvirke uren hud og akne.

Tidselolie er god mod fedtet og uren hud, men bruge kun til moden hud, som hos voksne hvor huden ikke længer er i udviklingsfasen. Olien er hvad man kan kalder en tør olie, hvilket vil sige den ikke fedter og absorberes hurtigt i huden. Den er derfor god at blande med andre olier for at den færdigblandet olie ikke bliver for fedtet.

  1. Brug olien morgen og aften på renset hud, inden du kommer din dag- eller natcreme på. Bruger du serum, så kommer du olien på huden først.
  2. Masser olien ind i huden. Den trænger hurtigt ind.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar